Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl

Wat betekent lid worden voor u?

Studentenruiters zijn een grote familie.

Op elke plaats waar we komen wordt er plezier gemaakt of leer je nieuwe mensen kennen. Zowel op als naast het paard.
Je krijgt een groot sociaal voordeel, en dat mag je ruim zien… Ook op financieel en sportief vlak ben je bij de studentenruiters aan het juiste adres!

Wat we daarmee precies bedoelen, leggen we hier uit.

Onze vereniging…

… is een erkende paardensport vereniging bij het VLP en het LEWB,
… is een erkende studentensport vereniging door Studentensport Vlaanderen, en het ASEUS (Association Sportive De L’Enseignement Universitaire et Supérieur),
… is lid van de internationale AIEC-federatie (Association International des Etudiants Cavaliers).

Wordt je lid van onze vereniging? Dan wordt je ook automatisch lid van bovenstaande organisaties.

Wanneer je lid bent…

Nationaal neem je gratis deel aan showjumpings, eventings en dressuurwedstrijden. Waar we ook zijn. Enkel voor eventing en dressuurwedstrijden zijn er mogelijks extra licenties noodzakelijk.

We hebben ons jaarlijks criterium waarbij studenten zich kunnen selecteren voor Jumping Mechelen. Daarnaast blijf je ook op de hoogte van de leuke nevenactiviteiten… Onze barbecue in de zomer is zeker een aanrader, maar we zijn ook geregeld op andere evenementen zoals de After Summer Party aanwezig. Je kan op de hoogte blijven van onze plannen door de Facebook pagina’s in de gaten te houden: www.facebook.com/groups/21050144800 of www.facebook.com/BelgiumStudentriders.

Internationaal maak je een hoop meer kans op een selectie in het Belgische team. Bovendien mag je mee als supporter en onze supporters worden telkens zeer gewaardeerd. Er staan immers belangrijke nevenprijzen op het spel!

Ok ik sluit me aan!

Het lidgeld kost jaarlijks €50,-. Je kan dit cash betalen aan onze bestuursleden of via bankaire toestanden naar de rekening van BVSR-ABEC vzw (BE64 0013 0857 4052). Zo simpel is dat!Je bent steeds lid tot aan de 15de december van hetzelfde jaar dat je het lidgeld hebt betaald. Vergeet niet om de 1ste keer je studentenkaart mee te brengen!

Zijn er kleine lettertjes?

Euhm… Het bestuur doet zoveel mogelijk zijn best om dingen op voorhand te regelen, al zijn er soms nog wat extra handen nodig. Daarbij denken we onder meer aan eventjes de bar helpen bedienen, het parcours snel verzetten, balken helpen rapen… Vele handen maken licht werk!
Maar..
Je lidmaatschap houdt geen verplichting in wat betreft aanwezigheid. Dit bepaal je volledig zelf! Breng ons zeker een bezoekje als we in je buurt zijn!