Nationaal

De nationale proeven worden ingericht tijdens verschillende regionale, nationale & internationale wedstrijden in België. Afhankelijk van de locatie hebben we jumping (1m10), dressuur (A7) of zelfs military (B // 90cm) in de aanbieding. Tijdens wedstrijden waar we meer tijd krijgen kunnen er ook proeven op andere niveaus gereden worden. Elk jaar proberen we voor nieuwe locaties te zorgen.

Door deze proeven verdien je punten voor het criterium, waarvan de finale gereden wordt tijdens Jumping Mechelen. Niet genoeg punten via het criterium? Er is ook een selectieproef om de laatste plaatsen in te vullen, hieraan mag je deelnemen vanaf 17 jaar!

Leden nemen gratis deel aan onze dressuur- en springwedstrijden.

Niet-leden betalen €10 per startplaats. Zij worden opgenomen in de daguitslag en mogen dus die dag eventueel een prijs mee naar huis nemen. Hun resultaat telt echter nooit mee voor het studentencriterium. Verder moeten niet-leden wel voldoen aan de algemene voorwaarden om lid te kunnen worden. Je moet dus tussen 17 en 28 jaar oud zijn en nog student zijn.

Al onze wedstrijden komen steeds op de website en Facebookpagina te staan. Volg ons op Facebook en check af en toe de website om na te gaan wanneer de inschrijvingen open gaan. Inschrijvingen gebeuren steeds via nationaal@studentriders.be.

De kalender en het reglement van de Belgische studentenruiters voor 2020

Het bestuur van de BVSR heeft voor 2020 weer enkele leuke nieuwe locaties weten te strikken, zowel voor jumping als dressuur. Wil je weten waar we dit jaar allemaal aanwezig zullen zijn? Bekijk onze kalender van de Belgische studentenruiters 2020 dan zeker hier en hopelijk zien we jullie op verschillende evenementen! Deze heeft na COVID-19 een update gekregen. Wij hebben opnieuw heel wat mooie prijzen voor onze leden klaarliggen. Noteer ook zeker onze jaarlijkse BBQ op 1 augustus, die wij speciaal organiseren om onze leden beter te leren kennen. Maar ook niet-leden heten wij hier welkom.

Elk jaar wordt ons reglement van het Greenfield criterium bijgewerkt en up-to-date gehouden. Het vernieuwde reglement is hier terug te vinden.

Criterium Belgische studentenruiters