Ons bestuur

Mario Caluwé

President

International Responsable (IR)

Mario staat aan het hoofd van de BVSR-ABEC. Hij leidt de dagelijkse werking van de vereniging. Hij is het aanspreekpunt en neemt die rol met veel enthousiasme op zich.

Jill Berghman

Vice – President

Social Media

Jill weet alles van de werking van onze vereniging. Met al deze kennis is ze een onmisbare schakel voor de BVSR. Als vice-voorzitter zorgt ze er, samen met Mario, voor dat alles in goede banen wordt geleid.

Wendy Broothaerts

Treasurer

Wendy is onze schatbewaarder. Zij houdt in het oog dat alles betaald is en dat iedereen betaald heeft. Zo snel mogelijk betalen is de boodschap, want Wendy hou je liever te vriend. Ook het wettelijke kader van onze vereniging wordt door haar beheerd.

Sylvie Broothaerts

Director of Competitions (DOC)

Sylvie, onze nationaal verantwoordelijke, is de hoofdverantwoordelijke van de nationale competitie. Zij regelt de inschrijvingen, maakt startlijsten op, beantwoordt mails,…. Kortom, ze zorgt ervoor dat elke nationale wedstrijd vlot verloopt.

Lukas Ceunen

Web & it

Social Media

Lukas, een zelfstandig IT’er die ook wel van een feestje houdt. Waar kan hij deze 2 dingen beter combineren als bij de studentenruiters? Hij heeft onze nieuwe site gemaakt en staat ook in voor het onderhoud hiervan.

Lucas Broeckx

Head of Sponsorship

Lucas is een goedgemutste jongeman die de opvolging zeker en vast zal verzekeren. Ook is hij zeer enthousiast, dit zowel op de dansvloer als voor het serieuzere werk in de piste.

Sofie Swannet

Merchandise

Sofie is een echte fashonista, zij zorgt er dan ook voor dat het bestuur en de leden er telkens tiptop in orde uit zien. Zij staat in voor de kledinglijn en wanneer je geïnteresseerd bent om iets te kopen kan je altijd bij haar terecht.

Femke de Neef

Director of parties (DOP)

In het geval dat we iets vergeten, is Femke diegene die er ons aan doet denken. Met haar enthousiaste persoonlijkheid zorgt ze mee voor de leuke sfeer.