Ons bestuur

Mario Caluwé

President

International Responsable (IR)

Mario staat aan het hoofd van de BVSR-ABEC. Hij leidt de dagelijkse werking van de vereniging. Hij is het aanspreekpunt en neemt die rol met veel enthousiasme op zich.

Jill Berghman

Vice – President

Social Media

Jill weet alles van de werking van onze vereniging. Met al deze kennis is ze een onmisbare schakel voor de BVSR. Als vice-voorzitter zorgt ze er, samen met Mario, voor dat alles in goede banen wordt geleid.

Wendy Broothaerts

Treasurer

Wendy is onze schatbewaarder. Zij houdt in het oog dat alles betaald is en dat iedereen betaald heeft. Zo snel mogelijk betalen is de boodschap, want Wendy hou je liever te vriend. Ook het wettelijke kader van onze vereniging wordt door haar beheerd.

Sylvie Broothaerts

Director of Competitions (DOC)

Sylvie, onze nationaal verantwoordelijke, is de hoofdverantwoordelijke van de nationale competitie. Zij regelt de inschrijvingen, maakt startlijsten op, beantwoordt mails,…. Kortom, ze zorgt ervoor dat elke nationale wedstrijd vlot verloopt.

Magali Otto

Sponsoring

Magali gaat op zoek naar bedrijven die ons financieel een handje willen helpen. Ook ondernemingen die naturaprijzen voorzien, zijn zeker welkom! In ruil zorgen wij voor de nodige reclame. Interessant voor jullie en voor ons!

Lukas Ceunen

Web & it

Social Media

Lukas, een zelfstandig webdesigner die ook wel van een feestje houdt. Waar kan hij deze 2 dingen beter combineren dan bij de studentenruiters? Hij heeft onze nieuwe site gemaakt en staat ook in voor het onderhoud hiervan.

Femke de Neef

Director of parties (DOP)

In het geval dat we iets vergeten, is Femke diegene die er ons aan doet denken. Met haar enthousiaste persoonlijkheid zorgt ze mee voor de leuke sfeer.