Uitslag Wintercriterium Studentenruiters

by | 1 Nov 2020 | Uncategorized

Het was een erg moeilijk jaar om wedstrijden te organiseren met de steeds veranderende maatregelen als gevolg van COVID-19. Toch zijn we erin geslaagd om enkele mooie locaties te strikken en, al dan niet met minder toeschouwers, fijne wedstrijden te organiseren. Hiervoor willen we de organisatoren van de plaatselijke evenementen nogmaals uitdrukkelijk bedanken, zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Naast deze organisatoren willen we ook graag onze sponsoren bedanken. Zonder hen zouden onze wedstrijden en het bijhorende Greenfield-criterium minder aantrekkelijk zijn. Ook voor hen was 2020 geen makkelijk jaar, maar toch konden we ook dit jaar op een reeks mooie bijdragen en prijzen rekenen. Hopelijk zien we jullie ook volgend jaar – en in betere omstandigheden – terug!

Met de nieuwe lockdown, die deze nacht ingaat, hebben we besloten om het Greenfield-criterium voor dit jaar af te sluiten. Daarnaast zal ook het Belgisch Kampioenschap der Studentenruiters dit jaar niet plaatsvinden. We hebben al het mogelijke ondernomen om hiervoor nog een geschikte locatie te vinden, maar helaas heeft dit niets opgeleverd. Een rechtstreekse selectieproef voor dit BK zal dus ook niet meer georganiseerd worden dit jaar. ????

Voor de laureaten van het Greenfield-criterium betekent dit echter niet dat hun inspanningen niet beloond worden. De einduitslag van het Greenfield-criterium kunnen jullie hieronder terugvinden; de top 3 zal van ons nog een mooie prijs ontvangen. Hanne Van Linden, gefeliciteerd, jij bent de winnaar van het Greenfield-criterium! ???? Anouck Deneus volgt op de tweede plaats terwijl recent verkozen bestuurslid Femke De Neef het podium afsluit op plaats 3. Proficiat ladies, duidelijk een jaar met veel girlpower. ???? Wij zullen verder contact opnemen om jullie welverdiende prijs op een veilige manier te overhandigen.

Volgend jaar zien we graag iedereen zo veel mogelijk terug op een van onze evenementen. Wij zijn alvast van plan om er alweer een onvergetelijk jaar van te maken! Een jaar waarop we hopelijk met een tevredener en warmer gevoel kunnen terugblikken dan dit jaar het geval was. Blijf zeker onze sociale media volgen voor meer updates. We kunnen jullie nu al garanderen dat er een leuke winactie aankomt. ????

#staysafe ????