Nell Delgouffe pakt de overwinning op onze selectieproef in het azelhof

by | 16 Nov 2021 | Laatste Nieuws

Afgelopen vrijdag waren we met de BVSR-ABEC Belgian Studentriders te gast in het Azelhof in Lier voor onze rechtstreekse selectieproef. De beste ruiters van deze proef konden een plaatsje bemachtigen voor het BK der Studentenruiters op Jumping Mechelen. Onze proef werd verreden als een verkleedproef Barema C jachtparcours. Met het thema ‘Kamping Kitch’ beloofde dit een voorbode voor een geweldige avond.

En dat het een geweldige avond zou worden! De sfeer zat er vanaf de start goed in en de combinaties zetten hun beste beentje voor. De ene na de andere omloop werd afgerond waarbij Noor Paridaans al snel een uitstekende richttijd wist neer te zetten. De ene na de andere combinatie deed zijn uiterste best om deze tijd te verbeteren, maar het was wachten tot halverwege de proef vooraleer Febe Breugelmans met haar Nona Van de Zandhoeve een nieuwe richttijd kon neerzetten.

De nieuwe tijd bleek enorm lastig te kloppen. Zowel Veronique Vanhees (Gloria Emelwerth) als Jeanne Leclercq (Championne de Hurtebise) kwamen nog dicht in de buurt, maar strandden uiteindelijk op enkele honderdsten. Helemaal in het slot van deze rechtreekse selectieproef kon Nell Delgouffe met haar Zumba VHW Z de te kloppen tijd nog iets scherper stellen waardoor zij er met de overwinning vandoor ging. Een overwinning die een ticket voor Jumping Mechelen oplevert, maar ook nog een privéles van Gilles Nuytens en naturaprijzen geleverd door Greenfield. Zeker geen slechte start van het weekend!

Een verkleedproef betekent natuurlijk ook een prijs voor de best verklede combinatie. Deze prijs ging uiteindelijk naar Linde Van Boxstael. Ze mocht hierdoor een prijs in ontvangst nemen die ongetwijfeld een leuke avond op gang bracht.Als vereniging willen wij graag de organisatie van het Azelhof bedanken om ons te verwelkomen. Ook Gilles Nuytens en Greenfield zijn wij zeer dankbaar voor de gesponsorde prijzen.

Bij leven en welzijn staat als volgende evenement het BK der Studentenruiters tijdens Jumping Mechelen op het programma. De volledige selectielijst is nu gekend en de geselecteerde combinaties werden reeds gecontacteerd via mail. Ben je geselecteerd of sta je als reserve op de lijst? Kijk dan zeker je mail goed na. Pas na jouw bevestiging is de inschrijving definitief. Tot dan!