Caro van der Smissen sleept haar 2de privéles in de wacht op de Silver League te Mivaro

by | 20 Sep 2021 | Laatste Nieuws

Op donderdagavond 16 september waren we te gast op de Silver League te Mivaro. Ditmaal stond er een “kies uw lijn” proef op het programma die meetelt voor het Greenfield criterium. De ruiters moesten dus sterk denken over het meest optimale parcours.

Verschillende omlopen waren het gevolg. Mario Caluwé startte foutloos, maar al snel bleek dat de omloop korter kon worden verreden toen Femke De Neef als tweede de piste betrad. Spijtig voor Femke zorgde een springfout ervoor dat ze vier strafseconden kreeg bijgeteld. Nadien volgden nog verschillende parcoursen; de ene al wat sneller dan de andere, maar niet noodzakelijk foutloos.

Uiteindelijk was het Caro Van der Smissen die naar de overwinning reed en zo haar tweede privéles van het seizoen in de wacht sleepte, ditmaal een privéles van Jan Claeys. Plaats twee was voor onze voorzitter Mario Caluwé. Mirte Roelants en Lore Pasteels volgden in de prijzen.

We bedanken Kristof De Pauw om ons wederom te ontvangen. Daarnaast ook bedankt aan onze sponsors en Jan Claeys voor de mooie prijzen.

Graag zien we jullie allen terug op onze studentendag op 2 oktober bij stal De Vlierbeek. Op deze dag zullen verschillende springproeven en een dressuurproef worden verreden. Meer details hierover op via het Facebook event of via onze website.