Amazone Noor Paridaans en ninja Frauke Vercalsteren winnen tijdens Jumping Horseman

by | 29 Jul 2019 | Uncategorized

Noor Paridaans

Vrijdag 26 juli waren de Belgische studentenruiters voor het eerst te gast bij Stal Mivaro. Hier organiseerde het Horseman-team hun jaarlijkse jumping. Een 15-tal duo’s namen deel en streden voor de gouden medaille. Elk team moest zich verkleden Ditmaal werd de studentenproef een speciale ride and runproef. Eerst vertrok de ruiter/amazone uit de startblokken voor een parcours rechtstreeks op tijd met optionele joker. Eens die de ninja een high five had gegeven na zijn parcours, mocht de ninja aan zijn persoonlijk parcours beginnen. Van onder-over-onder balken springen/kruipen en zakken lopen tot slalommen met krukken en het hoofd in water te onderdompelen om daarna een snoepje uit een kom vol bloem te halen. Beeldmateriaal aanwezig op Facebook!

Het vrouwelijk geslacht zorgde ditmaal voor de snelste rit. Noor Paridaans reed een snel parcours met Chablis en daarna wist ook Frauke Vercalsteren in hoge versnelling haar parcours te vervolledigen. Hierdoor won Noor Paridaans de hoofdprijs van Antarès. Proficiat! Femke De Neef (Newstar d’Intro Z) en ninja Joeri Delgouffe hebben samen de 2de snelste tijd neergezet en eindigden op een mooie 2de plaats. Jade Vanzieleghem (Mister Big Star) en ninja Greet mochten het podium vervolledigen. Bo Vanspringel en Frederik De Wachter finishten net naast het podium en moesten tevreden zijn met een 4de plaats. De prijs voor best-verklede ging naar Jade Vanzieleghem en Greet!

De sfeer tijdens deze studentenproef was optimaal! Alle foto’s van deze proef vind je terug in een album op Facebook. Taggen maar! Wij willen de organisatie van Jumping Horseman bedanken voor de mooie accommodatie en leuke eerste samenwerking. Wij kijken nu volop uit naar onze 2 volgende manches in Beervelde woensdag en Rollebeek vrijdag. Inschrijven voor de studentenproef in Rollebeek is nog mogelijk t.e.m. woensdag 31 juli!

Femke De Neef

Jade Vanzieleghem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bo Vanspringel

Jumping Horseman