Bo Vanspringel in topvorm tijdens laatste manche Antarès criterium in Sentower Park!

by | 5 Nov 2018 | Uncategorized

Bo Vanspringel

Vrijdag 2 november waren onze studentenruiters voor de laatste manche van het Antarès criterium te gast in Sentower Park in Opglabbeek. 17 combinaties streden voor de overwinning en probeerden nog de laatste punten te verzamelen om zich zo te selecteren voor de finale tijdens Jumping Mechelen.

Winnares en amazone in topvorm van de dag was Bo Vanspringel. Met Calanté vd Langvoort wist zij foutloos te blijven en bovendien de snelste tijd neer te zetten (57,21 sec.). Onze andere foutloze combinatie was Mario Caluwé. Hij reed Valentina DH Z naar een 2de plaats dankzij een knappe tijd van 59,44 seconden. Ellen Vos, sterkhoudster van ons criterium, finishte met Migali als snelste. Maar tijdens hun parcours viel er 1 balk uit de lepels waardoor ze strandden op de 3de plaats. Louise Vande Moortel eindigde met SDV Carowna op de 4de plaats. De top 5 werd afgesloten met winnares Bo Vanspringel. Ditmaal konden we haar aan het werk zien met Nina vd Sint-bavohoeve.

Mario Caluwé

Ellen Vos

Louise Vande Moortel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geselecteerden voor Mechelen via het criterium krijgen zo snel mogelijk een mailtje van de BVSR. Het finale klassement komt ook één dezer dagen online! Hou jullie mailbox dus goed in de gaten want VOOR 18 november moet het lidgeld betaald worden (periode dec 2018 – november 2019)! Jullie moeten dan ook bepaalde gegevens doorgeven om effectief ingeschreven te zijn. Ook diegene die net niet geselecteerd zijn ontvangen een mail. Indien geselecteerden niet willen starten of niet voldoen aan onze voorwaarden krijgen de net niet geselecteerden toch nog de kans om te starten in Mechelen.

Bedankt aan Sentower Park voor de mooie locatie en proficiat aan al onze deelnemers! Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor ons volgend evenement op 24 november, namelijk de rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen. Startplaatsen zijn beperkt en de inschrijvingen komen vlot binnen. Als je er nog bij wil zijn, stuur dan snel een mailtje naar nationaal@studentriders.be ! Tot dan!