BVSR zoekt… sponsors voor 2019!

by | 16 Dec 2018 | Uncategorized

2019 staat voor de deur! Het bestuur van de BVSR is dus volop bezig met het opstellen van een nieuwe ruime kalender speciaal voor zijn leden. Om al onze wedstrijden democratisch te houden, en om ze te kunnen voorzien van leuke prijzen, zoeken wij partners om mee te nemen. U bepaalt hoe u met ons mee wilt gaan, en waar u gezien of gehoord wilt worden. Wij stellen voor u ons uitgebreid netwerk ter beschikking, van locaties, studenten her en der, ook online of via sociale media. Wordt gezien! Want wij willen dat ook, waar we ook gaan…

Als nationale sponsor staat u in voor de nationale wedstrijden. En ook volgend jaar staan er reeds wat mooie ‘eye-catchers’ op het programma. De nationale wedstrijden worden traditioneel verreden over een hoogte van 1m10-1m20. Het spreekt voor zich dat verschillende formules in aanmerking komen voor nationaal sponsorschap.

Wij bieden verschillende op maat gemaakte sponsorpakketten:

  • Diamond (vanaf €1500)
  • Gold (vanaf €500)
  • Silver (vanaf €200)
  • Bronze (vanaf €100)
  • Sympathisanten (vanaf €50)

In ruil kunt u genieten van offline en/of online reclame voor uw zaak! Al deze bovenstaande sponsorpakketten zijn een illustratie van onze mogelijkheden. Om u maximale vrijheid te geven, bepaalt u wat u wenst, waar en wanneer en zelfs hoe u in beeld wilt komen! Ook over de prijs kan steeds onderhandeld worden, wij accepteren ook natura in return! Heel graag zelfs… Ook dat kan een manier zijn om u weer in beeld te brengen.

Wilt u ons graag steunen? Of denkt u aan iemand bij het lezen van dit bericht? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons via mail (nationaal@studentriders.be) of Facebook! Indien gewenst, bezorgen wij u een sponsorbrochure waarin onze sponsorpaketten uitgebreid worden uitgelegd.

Hopend op mooie nieuwe samenwerkingen. Alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!