Dorien Berkers, ex-voorzitter van de BVSR, toont hoe het moet en wint in het Meerdaalhof!

by | 27 May 2019 | Uncategorized

Dorien Berkers – Argos

Afgelopen weekend waren de studentenruiters welkom op het feest van Meerdaalhof. Er was heel wat te beleven op de VLP-club in Oud-Heverlee. Meerdaalhof heeft er zijn 50-jarig bestaan gevierd. Er stond dus heel wat op het programma en ook wij hebben daar een proef mogen organiseren.

In onze circusproef bleven slechts 3 combinaties foutloos in het basisparcours. De proef werd uiteindelijk gewonnen door ex-voorzitter Dorien Berkers. Met haar trouwe viervoeter Argos van Hof ter Naillen wist zij als enige een foutloze aparte barrage af te leggen in een tijd van 42.66 seconden. Het zilver was weggelegd voor Nina Wils. Zij en Milan van het Dennenhof eindigden hun barragerit sneller in 40.74 seconden maar onderweg viel er één balk uit de lepels. Belinda Van Laethem en Joliesse mochten het podium vervolledigen. Zij finishten de barrage met een totaal van 8 strafpunten.

 

 

Wij willen Meerdaalhof bedanken voor de mooie accommodatie. We willen hier ook van de gelegenheid gebruikmaken om al onze studenten heel veel succes te wensen tijdens de examenperiode. Er wachten mooie tijden, met onze volgende manche van het Antarès criterium in Stal Hulsterlo op 13/7. 26 juli zijn we voor het eerst welkom tijdens Jumping Horseman in Mivaro. Op 31/7 trekken we naar Beervelde waar we een mooie proef organiseren tijdens Flanders Horse Event en 02/8 heten wij al onze studenten welkom in Stal Rollebeek in Boechout! Al deze proeven zijn manches van het Antarès criterium. Je kan er als lid dus punten sprokkelen voor het BK tijdens Jumping Mechelen.

Vergeet ook niet dat wij op 3 augustus een BBQ organiseren in Zele speciaal om onze leden wat beter te leren kennen. Maar natuurlijk zijn ook niet-leden meer dan welkom!

Nina Wils – Milan

Belinda Van Laethem – Joliesse