Elke Vermeiren wint 4de manche Antares Criterium in Stal Hulsterlo

by | 30 Jun 2018 | Laatste Nieuws

Elke Vermeiren

Tijdens het weekend van 29 juni – 1 juli waren we te gast in Stal Hulsterlo. 21 combinaties kwamen aan de start in de 4de manche van het Antares Criterium en gaven het beste van zichzelf. De warme temperaturen hielden hen niet tegen! Het parcours werd verreden over een hoogte van 1m10-1m15.

Elke Vermeiren had 3 paarden ingezet voor deze proef en behaalde uiteindelijk de overwinning met Balou dankzij een snelle barragerit in 28,88 seconden. Het zilver was weggelegd voor Margo Olbrecht en Britney. Dit duo behaalde de finish in 29,11 seconden. Mario Caluwé en Valentina DH Z mochten het podium vervolledigen (29,23 sec.). Jelle Caluwé belandde met Inka Van Het Gestelhof net naast het podium en moest tevreden zijn met de 4de plaats (30,35 sec.). Elke Vermeiren eindigde met haar ander paard Gequan op de 5de plaats in 30,49 seconden. De top 8 werd vervolledigd met Anke Duerinck (Hilton) op de 6de, Celien Meert (Calypso) op de 7de en Charlotte van Ingelgem (Gytta Van Hof Ter Nailen) op de 8ste plaats.

Proficiat aan alle prijswinnaars! Bedankt aan Stal Hulsterlo voor de accommodatie!

Wij nodigen jullie hierbij ook graag uit op onze volgende wedstrijd die plaatsvindt tijdens het weekend van 20 – 22 juli in Genk. Hopelijk tot dan!

Margo Olbrecht

Mario Caluwé