Het Antarès criterium 2019 ging van start met een knaller van formaat tijdens de Equi Masters

by | 18 Feb 2019 | Laatste Nieuws

Gitte Wuijts verkleed als Harry Potter

Het nieuwe seizoen van de studentenruiters is afgelopen weekend van start gegaan! Vrijdagavond waren we voor het eerst te gast op de terreinen van de bekende concours Equi Masters in Massenhoven. De studentenproef was meteen ook de eerste manche van ons Antarès criterium. Over een hoogte van 1m10 streden verschillende deelnemers voor de overwinning in een proef rechtstreeks op tijd.

Het zag er lang naar uit dat Ellen Vos en Deauville met het goud aan de haal gingen maar op het einde van de proef wist Gitte Wuijts de tijd van Ellen Vos en Deauville (54,11 sec.) met meer dan 3 seconden te verbeteren. Gitte Wuijts, verkleed als Harry Potter, kon bij deze overwinning rekenen op Palara des Fontaines. De top 3 werd vervolledigd met Noor Paridaans en Chablis BW. Zij finishten hun parcours in een tijd van 54,12 seconden. Mario Caluwé (Valentina) en Joke Horemans (Inez van de Donkhoeve) eindigden respectievelijk op de 4de en 5de plaats.

Wij willen graag de organisatie van Equi Masters bedanken! Nu is het uitkijken naar aanstaande vrijdag in Flanders Horse Expo (Gent), onze volgende manche van het Antarès criterium