Laatste manche Sentower Park: Louise De Smedt en Lejaretta op nummer één!

by | 5 Nov 2019 | Uncategorized

Louise De Smedt

Op zaterdag 2 november waren we te gast in Sentower Park voor onze laatste manche van het criterium. In totaal vonden maar liefst 10 manches plaats voor de BVSR-leden. Om in schoonheid af te sluiten, werd er in Sentower Park een verkleedproef gereden rechtstreeks op tijd.

Deze proef was op het lijf geschreven van Louise De Smedt en haar Lejaretta van ‘t Verahof. Zij kaapten de eerste plaats weg voor concurrent Yoren Maes. Hij behaalde de zilveren medaille met M’ Orane M. Caro van der Smissen mocht het podium vervolledigen en werd met Idaho 3de. Deze amazone wist nog flink wat punten te sprokkelen tijdens de laatste manches voor het BK… Morgane Arickx, opnieuw Yoren Maes en Ellen Vos ontvingen een volgprijs. Aangezien deze manche verkleed plaatsvond, gaven we ook een prijs weg voor de best verklede combinatie. Het was amazone Gitte Wuijts die hier met de gouden medaille aan de haal ging.

Hiermee is ons criterium spijtig genoeg afgerond! Wij verwerken zo snel mogelijk de resultaten en binnenkort maken wij de einduitslag van het criterium voor het BK bekend. Op 16 november vindt de rechtstreekse selectieproef voor het BK tijdens Jumping Mechelen plaats in het Azelhof. Wij kunnen momenteel nog niet met zekerheid zeggen hoeveel er via het criterium mogen starten in Mechelen. Nog niet 100% zeker van een selectie? Schrijf dan zeker in!

Voor afgelopen weekend willen wij graag Sentower Park bedanken om ons te ontvangen en ondersteunen. Net als op de andere locaties van het voorbije jaar hopen wij volgend jaar terug te mogen komen.

Wil je nog even te weten komen of je wel kans maakt op een ticket voor het BK? Lees dan zeker nog eens ons reglement

Yoren Maes

Caro Van Der Smissen