Lotte Beyens wint studentenproef Flanders Horse Expo in Gent!

by | 25 Feb 2019 | Uncategorized

Lotte Beyens

Voor onze 2de manche van het Antarès criterium, trokken de studentenruiters afgelopen weekend richting Gent. Daar vond de bekende concours/beurs Flanders Horse Expo plaats! 26 deelnemers, leden en niet-leden van de BVSR, streden voor de hoofdprijs van Antarès.

Dankzij Lotte Beyens was het opnieuw een amazone die voor de overwinning zorgde! Lotte Beyens wist foutloos te blijven in haar basisparcours en bovendien een snelle barragerit neer te zetten met haar Blue Lagoon in 29,81 seconden. Stef Robberecht finishte nipt op de 2de plaats met Duro van Hof ter Naillen (30,3 sec.). Louise Van De Moortel mocht het podium vervolledigen met SDV Hermese Paris. Dit duo eindigden hun barrage in 31,02 seconden. Lauren Jaubin werd best-verklede deelnemer!

De top 8 wist foutloos te blijven in hun barrage:

4. Ian Boons – Espoir
5. Tibo Steeno – Karodieni van de Brouwershoeve
6. Femke De Neef – New Star d’Intro Z
7. Bo Vanspringel – Calanté vd Langvoort
8. Charlotte Van Ingelgem – Don’t Stop Z

Proficiat aan alle deelnemers en bedankt aan Flanders Horse Expo en aan de sponsors Antarès, Ruitersport Watté, bakkerij Paul Jaubin en VLP voor de mooie prijzen! Kunnen jullie al niet wachten tot de volgende studentenproef? Hier vind je de voorlopige kalender van de BVSR terug! Schrijf deze data dus zeker en vast in je agenda.

Tot snel!

Stef Robberecht

Louise Van De Moortel