Noor Paridaans en ninja Frauke Vercalsteren grijpen naar de winst tijdens de Ride and runproef Dilbeek Masters

by | 18 Aug 2020 | Uncategorized

Zaterdag 8 augustus zagen we onze leden eindelijk nog eens terug! Corona zorgde er natuurlijk voor dat sommige wedstrijd niet konden doorgaan… Het weerzien was dan ook iets waar iedereen naar uitkeek!

Ride and runproef Belgische Studentenruiters

De Belgische studentenruiters waren te gast bij Stal Mivaro voor de eerste editie van de Dilbeek Masters. Een 15-tal duo’s namen deel en streden voor de gouden medaille. Elk team moest zich verkleden waar ook de best-verklede een naturaprijs kreeg. Ditmaal werd de studentenproef een speciale ride and runproef. Eerst vertrok de ruiter/amazone uit de startblokken voor een parcours rechtstreeks op tijd. Eens die de ninja een high five had gegeven na zijn parcours, mocht de ninja aan zijn persoonlijk parcours beginnen. Van onder-over-onder balken springen/kruipen en glijden over een zeil met bruine zeep en water tot het maken van tuimelingen in het zand en het jongleren met een kleine bal op een palletje. Beeldmateriaal  aanwezig op Facebook!

Winnares belgische studentenruiters Dilbeek Masters
Noor Paridaans

Het vrouwelijk geslacht zorgde ditmaal voor de snelste rit. Noor Paridaans reed een snel parcours met Chablis en daarna wist ook Frauke Vercalsteren in hoge versnelling haar parcours te vervolledigen. Hierdoor won Noor Paridaans de hoofdprijs van Greenfield. Proficiat! Louise De Smedt (Lejaretta van ‘t verahof) en ninja Sandor vander Poorten hebben samen de 2de snelste tijd neergezet en eindigden zo op een mooie 2de plaatsFemke De Neef (Newstar d’Intro Z) en ninja Joeri Delgouffe mochten het podium vervolledigenJeanne Leclercq finishte net naast het podium en moest tevreden zijn met een 4de plaats.

De prijs voor best-verklede ging naar Lotte Beyens.

De sfeer tijdens deze studentenproef was optimaal! Alle foto’s van deze proef vind je terug in een album op onze Facebookpagina. Taggen maar! Wij willen de organisatie van de Dilbeek Masters bedanken voor de mooie accommodatie en vlotte samenwerking