Opnieuw amazones boven met het goud voor Margo Olbrecht en Britney!

by | 1 Aug 2019 | Uncategorized

Margo Olbrecht

Om de maand juli op een leuke manier af te sluiten, waren de Belgische studentenruiters voor het eerst welkom op het Flanders Horse Event te Beervelde. Een mooie accommodatie, leuke sfeer, wat alcohol, lekker eten,… Wat moet een studentenruiter meer hebben?

Maar liefst 39 deelnemers kwamen uiteindelijk aan de start. In totaal bleven er 13 combinaties dubbel foutloos. Daarvan eindigden 3 amazones in de top 3 en slechts deze 3 konden onder de 28 seconden blijven. Amazone Margo Olbrecht wist met haar trouwe viervoeter Britney ditmaal het goud te behalen. In een tijd van 27,50 sec. ging ze razendsnel door de finish. Ellen Vos en Deauville waren maar 6 hondersten van een seconde trager en moesten met de zilveren medaille tevreden zijn. Brons was voor Noor Paridaans en Chablis. Zij finishten hun tweede fase in 27,99 seconden. Na een eerste plaats vorige week tijdens Jumping Horseman en een 3de plaats in Beervelde is dit duo duidelijk in goede vorm! Yoren Maes eindigde net naast het podium met Dolce Vita (29,57 sec.). Mario Caluw√© finishte met Valentina op de 5de plaats. Louise Vande Moortel (Hermese Paris), Jade Vanzieleghem (Mister Big Star), Ellen Vos (Deauville), Tine Van Oost (Napoleon van Orti) en Charlotte Van Ingelghem (Don’t Stop Z) wisten zich ook nog te klasseren.

Best verklede combinatie was Jeanne Leclercq met Et Me Voici de Hubertise. Zij gaat naar huis met een lekkere fles jenever!

Proficiat aan alle deelnemers. Alle foto’s vinden jullie op Facebook terug. Hierbij willen we ook Flanders Horse Event bedanken voor de mooie accommodatie!

Voor de leden die graag nog wat punten sprokkelen voor het BK tijdens Jumping Mechelen. Er staan nog 2 manches op het programma: zaterdag 28 september tijdens onze studentendag in Zele en begin november in Sentower Park.

Ellen Vos

Noor Paridaans

Jeanne Leclercq