Opnieuw gaat een amazone met de overwinning aan de haal tijdens onze studentenproef in Massenhoven!

by | 1 Oct 2018 | Uncategorized

Paulien De Pauw

Afgelopen zaterdag trokken onze studentenruiters richting Antwerpen voor een nieuwe manche van het Antarès criterium. Ditmaal gaven onze leden het beste van zichzelf in een 1m15-proef op de indoorpiste van het Hippisch Centrum Massenhoven. De eerste 8 deelnemers kwamen in aanmerking voor de prijsuitreiking. Met 31 combinaties aan de start beloofde het een spannende strijd te worden!

De overwinning ging naar amazone Paulien De Pauw en Daiquiri Droeshout die pijlsnel de finish bereikten in 17.42 seconden. Het zilver was weggelegd voor Yoren Maes en Enjoy-it. Dit duo finishte iets later in 17.70 sec. en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. Annelies Troubleyn mocht het podium vervolledigen. Zij reed Fleur naar een 3de plaats in 18.46 seconden. Ellen Vos en Deauville belandden net naast het podium en eindigden 4de. Mario Caluwé en Valentina DH Z behaalden de 5de plaats, Jill Berghman werd met Elanville van de Smishoeve 6de, Ian Boons en Monaco du Chablis finishten 7de en Ellen Vos mocht de top 8 vervolledigen met Migali.

Proficiat aan al onze deelnemers en bedankt voor de leuke sfeer! Wij willen ook Hippisch Centrum Massenhoven bedanken voor de mooie accommodatie!
Hierbij nodigen wij jullie allemaal graag uit voor onze volgende activiteit: Studentendag Rijkevorsel met opnieuw een manche die telt voor het Antarès criterium & met verkiezingen van het nieuwe bestuur. Tot dan!

Yoren Maes

Annelies Troubleyn