Noor Paridaans en ninja Frauke Vercalsteren winnen opnieuw de Summerknights studentenproef

by | 5 Jul 2021 | Laatste Nieuws

Eindelijk! Na vele maanden vol ongeduld te wachten, was het vrijdag onze eerste manche van het Greenfield Selection Criterium 2021. We waren te gast bij Stoeterij Mivaro – De Klapscheut – Summer Knights.

Dat het er hevig aan toe ging, was dan ook een understatement. Naarmate de proef vorderde werden de tijden scherper, maar vielen de balken ook sneller. Op de derde plaatst eindigde :third_place_medal:Fleur Goorden met als ninja Wout Dejaeghere. :second_place_medal:Jenny Claessens en ninja Imke Van den Broecke verzilverden hun rit. :first_place_medal:Noor Paridaans en ninja Frauke Vercalsteren lieten zich niet uit het lood slaan en namen met trots de zege op zich. Zij kregen allemaal mooie prijzen van Greenfield Selection. De winnaars namen zelfs een training bij Steven Vermeir mee naar huis.

Siebe De Smet en Mies De Batselier namen de verkleedprijs voor hun rekening. :sports_medal:

We willen het organiserend bestuur bedanken voor de fijne accommodatie en organisatie! Ook Greenfield Selection en Steven Vermeir voor het vertrouwen! Verder zien we jullie graag terug op 1 van onze volgende evenementen. We’ll keep you posted! This is only the beginning of the summer! :pinata: