SRNC België – Pt. 2

by | 29 Mar 2016 | Laatste Nieuws

Na een bewogen week kunnen we zeggen dat we er toch wel een geslaagd weekend hebben opzitten.

Onze SRNC vond ook dit jaar weer plaats in de ruiterschool te Oud-Heverlee. Daar kwamen voor België drie newbies aan de start, namelijk Sylvie Broothaerts, Wendy Broothaerts en Dries Vercauteren, onder het goedkeurend oog van teamchef Nina Wils.
Het Belgisch team behaalde in dressuur een 12de plaats en in het springen een 7de plaats, waarna België 10de in totaal eindigde. Individueel haalde Wendy de tweede ronde in het springen wat haar een 10de plaats opleverde en Dries mocht zelfs naar de halve finale jumping, wat hem naar een 6de plaats bracht. Proficiat aan ons team, jullie hebben dat schitterend gedaan!
Verder willen we nog een aantal mensen bedanken. Eerst en vooral alle landen die er alles aan gedaan hebben om hier toch te geraken, we appreciëren dit enorm. Daarnaast alle helpers, want zonder jullie was dit nooit gelukt.

En tot slot ook onze sponsors voor de prachtige prijzen die we hebben kunnen uitdelen, dus bedankt Best-Mix Professional Horsefood, Ruitersport Jokari en SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Een welgemeende merci aan iedereen vanwege heel het bestuur en hopelijk tot volgend jaar!