Uitslag startdag zomerseizoen 25 maart

by | 29 Mar 2017 | Uncategorized

Onder een stralende zon mochten we een hele reeks ruiters verwelkomen tijdens de startdag te Zele. In de proef 90 cm won Anke Duerinck het van Lotte de Neve en Marijke Bax die op een tweede en derde plaats eindigden.

De volgende proef die op het programma stond was de proef 110. Tijdens deze proef waren er punten te verdienen voor het Antarès criterium. In dit pittig parcours waren er slechts drie ruiters die de nul op het scorebord konden behouden. Uiteindelijk was het Bjorn van Uytvanck die in een tijd van 31. 43 met de winst ging lopen. Enkel  Celien Meert kon in de buurt komen van de snelle rit van Bjorn. Met een rijd van 32.81 eindigde zij op een mooie tweede plaats. Op de derde plaats strandde Femke Buyse. Verder gingen Caro Beugnier,  Sylvie Broothaerts en Florence Bekaert met een klassering naar huis.

De laatste proef werd verreden over een hoogte van 120. In deze proef werd er gestreden voor een wildcard die je rechtstreeks naar de finale te jumping Mechelen brengt. Heer en meester van deze proef was Timothy Jacobs die met een voorsprong van niet minder dan 4 seconden  de proef wist te winnen van Celien Meert. Timothy ging niet alleen naar huis met de wildcard maar wist zich ook nog eens naar een derde plaatse te rijden. Stef Robberecht reed een iets rustigere maar foutloze rit wat voor hem een vierde plaats opleverde.

We willen nog even alle helpende handen  bedanken en LRV Zele die hun terrein ter beschikking stelden voor deze wedstrijd.

Met mooie winnaars en geklasseerden blikken wij alvast terug op een geslaagde wedstrijd en zien we jullie met veel plezier terug  op 6 mei te Meerdalhof ( Oud-Heverlee). Men zegge het voort!