Yoren Maes is de sterkste tijdens 4de manche Antarès criterium bij Ceulemans

by | 9 Apr 2019 | Laatste Nieuws

Yoren Maes

Voor de 4de manche van het Antarès criterium waren de Belgische studentenruiters voor het eerst welkom tijdens de Groentenjumping van familie Ceulemans. Er werd gestreden over een hoogte van 1m10-1m15 tijdens een parcours 2 fasen special. De hoofdprijzen werden ditmaal geschonken door Cloots Ruitersport, waarvoor dank!

De snelste foutloze deelnemer was Yoren Maes. Yoren Maes en zijn Dolce Vita wisten als enige onder de 27 seconden te blijven. Een tijd van 26.53 seconden in de 2de fase zorgde ervoor dat hij de beker en het nieuwe hoofdstel mee naar huis mocht nemen. Op de tweede plaats vinden we maar liefst 2 deelnemers terug. Zowel Jeanne Leclercq (Championne De Hurtebise) als Jelle Caluwé (Inka van het Gestelhof) finishten foutloos in 27.13 seconden. Ian Boons en zijn trouwe viervoeter Espoir bleven opnieuw foutloos en eindigden ditmaal op een mooie 4de plaats (27.64 sec.). De vijfde en zesde plaats gingen respectievelijk naar nieuw lid Wout Vanhemel (Cara Z) en Bo Vanspringel (Norlando).

Wij zijn heel blij om opnieuw heel wat nieuwe leden te mogen verwelkomen! Proficiat aan de prijswinnaars en bedankt aan stal Ceulemans voor de mooie accommodatie!

Voor de springruiters en -amazones is het nu even wachten tot mei voor de volgende manche. Bekijk ondertussen zeker onze kalender zodat je de volgende wedstrijden al kunt vastleggen in jouw agenda! Voor de dressuurliefhebbers onder ons staan er komende maand(en) nog enkele leuke wedstrijden op het programma!

Jeanne Leclercq