Yoren Maes voorlopig aan de leiding van het Antarès criterium voor Ian Boons en Noor Paridaans

by | 22 Jul 2019 | Uncategorized

Yoren Maes

Nu we al 6 manches van het Antarès criterium georganiseerd hebben, wordt het tijd om een voorlopige tussenstand van het Antarès criterium bekend te maken.

Aan de leiding van het klassement zien we Yoren Maes met 65 punten. Hij nam reeds deel aan 5 van de 6 manches. Ook Ian Boons heeft al meegedaan aan 5 manches en staat met 48 punten op de 2de plaats. Noor Paridaans staat voorlopig op de 3de plaats. Zij wist al 32 punten te behalen maar met slechts 2 deelnames. Eén van onze regels uit het reglement is dat onze leden aan minstens 3 manches moeten deelnemen. Zo zijn er heel wat ruiters/amazones in het klassement die voorlopig niet geselecteerd zijn voor het BK tijdens Jumping Mechelen omwille van te weinig deelnames.

 

Lukt het Yoren Maes om zijn leiderspositie te behouden? Benieuwd wat er nog allemaal zal veranderen in het klassement na onze volgende manches die tellen voor het Antarès criterium.

Inschrijven voor manche 7 tijdens Jumping Horseman bij Stal Mivaro nu vrijdagavond is nog steeds mogelijk! Maar ook daarna staan er nog enkele manches op de kalender van de Belgische studentenruiters.

Het verdere klassement: