Yoren Maes wint voor de 3de keer dit jaar manche van het Antarès criterium

by | 19 Jul 2019 | Uncategorized

Yoren Maes

Jaarlijks zijn de Belgische studentenruiters te gast bij Stal Hulsterlo voor een studentenproef. Deze keer streden een 20-tal deelnemers voor de overwinning.

Slechts 2 combinaties wisten foutloos te blijven over het volledige parcours. Uiteindelijk was het Yoren Maes die met Dolce Vita het goud binnenhaalde dankzij een super snelle foutloze 2de fase (28,68 sec.). Yoren Maes heeft momenteel maar liefst 3 overwinningen op zijn naam staan in het Antarès criterium. Charlotte van Ingelgem en Gytta van hof ter Naillen namen de zilveren medaille mee naar huis. Stefaan Van Hauwe mocht het podium vervolledigen met Ginger Vd Eikenbos.

Ook volgende deelnemers konden zich klasseren:

4. Noor Paridaans – Chablis BW
5. Miguel Caluwé – Valentina
6. Dorien Berkers – Argos van hof ter Naillen

Proficiat aan iedereen! Bedankt aan Stal Hulsterlo voor de mooie accommodatie. Volgende week kunnen jullie op de website ook de voorlopige tussenstand van het Antarès criterium vinden. Next up: showproef tijdens Jumping Horseman bij Stal Mivaro. Inschrijvingen lopen bijna af dus schrijf je nog snel in!

Aan alle leden, vergeet niet dat jullie aan minstens 3 manches moeten deelnemen om in aanmerking te komen voor het BK tijdens Jumping Mechelen. Dit staat duidelijk omschreven in ons reglement.